Parteneri
Despre leafshop.ro

Leaf Shop srl


Politica Magazinului

Artificial este noul fresh! Florile si plantele artificiale au devenit un adevarat trend. Din ce in ce mai multe persoane le achizitioneaza pentru a-si decora locuintele, birourile, terasele sau gradinile si a contura un ambient placut si relaxant, care sa conduca la visare. De cate ori nu le-ai vazut in vaza si ai fost tentat sa te apropii sa le simti mirosul, ca abia apoi sa realizezi ca era vorba despre flori artificiale? Arata impecabil si au darul de a oferi un plus de rafinament si eleganta oricarei incaperi.

Tehnologia a evoluat intr-atat incat aspectul lor este din ce in ce mai apropiat de realitate, plus ca reprezinta o achizitie rentabila, menita sa dureze un timp indelungat. Au un pret accesibil, se pot transporta cu lejeritate si sunt foarte usor de intretinut.

Leaf Shop a devenit un magazin de referinta pe piata de flori si plante artificiale din Romania tocmai datorita unei game de produse deosebite si a profesionalismului pe care-l aratam de fiecare data clientilor nostri. Pe site-ul nostru vei regasi peste 300 de modele de care te vei indragosti de la prima vedere. De la flori artificiale clasice, precum trandafiri, crini sau bujori, pana la plante artificiale exotice, cum sunt plantele curgatoare sau superbii bonsai, aici vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a redefini bunul gust.

Suntem pasionati de ceea ce facem si avem grija ca fiecare produs din catalogul nostru de flori si plante artificiale sa se ridice la asteptarile clientilor nostri. Fiecare achizitie vine la pachet cu un aspect cat se poate de realist, texturi fine si deosebite, materiale de alta calitate si culori puternice, care sa evoce permanent farmecul naturii.

Te-ai lasat fermecat de frumusetea produselor noastre si nu stii ce plante sau flori artificiale sa cumperi pentru a anima decorul? Specialistii Leaf Shop iti stau la dispozitie cu sfaturi si sugestii profesionale, astfel incat sa pleci de la noi satisfacut si multumit de achizitia ta. Si nu uita sa ne vizitezi periodic! Gama noastra este intr-o continua evolutie! Ne place sa te surprindem si cum altfel sa o facem, daca nu cu plante si flori artificiale superbe? Desigur, si cu promptitudinea cu care iti livram comenzile! Coletul tau va ajunge la destinatie cat ai spune “flori artificiale”!