Parteneri
Despre Content Speed

ContentSpeed este liderul pietei autohtone de solutii software personalizate pentru eCommerce.

Inca din 2003 ofera servicii de implementare si dezvoltare pentru afacerile online. Peste 650 de Magazine Online B2C si 45 de Portaluri B2B au avut incredere in echipa ContentSpeed.


Politica Magazinului

ContentSpeed este prima agentie de e-commerce din Romania care ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B pe Internet.

Insa inca de la infiintare, misiunea CONTENT SPEED a fost sa sprijine dezvoltarea acestui sector antreprenorial ce ulterior s-a dovedit a fi un real pol de crestere economica.

In cei 15 ani de existenta CONTENT SPEED a pus umarul la constructia si lansarea a peste 600 de magazine online, atat pentru start-up-uri cat si pentru branduri deja consacrate.

In portofoliul de clienti se regasesc nume sonore ca: Sephora, Diverta, Chicco, ProfiHairShop, Coccodrillo, MaxyToys, Professional Farmaline, Remedium Farm, Elbi Electric, Bere Bauturi Bucuresti, Amigo Intercost si multi altii.

Daca esti pregatit sa intri in afacerile online atunci deschide-ti un magazin online cu ajutorul platformei Content Speed. Modulul CardCadou.Online este disponibil pe platforma CONTENTSPEED.RO .