Parteneri
Despre taxadepod.ro

Taxadepod.ro este noul site de informatii despre tarifele de trecere - suma care se plateste pentru un vehicul in functie de distanta parcursa pe un sector de drum, pod, tunel sau trecatoare de munte, care face parte din reteaua de drumuri nationale din Romania, si de tipul vehiculului - si anume despre peaj/ taxa de pod.


Politica Magazinului

Un card cadou multibrand poate fi folosit pentru achitarea taxei de trecere / peaj pentru podul Fetesti-Cernavoda, prin intermediul site-ului Taxadepod.ro. Este o metoda rapida si simpla de plata care poate fi realizata de orice posesor al unui autovehicul care doreste sa traverseze - peste Dunare - podul care leaga Fetesti de Cernavoda.

Posesorul unui card cadou multibrand se bucura de numeroase posibilitati de plata a acestei taxe de pod, putand achita 1 sau 2 treceri pe podul Fetesti-Cernavoda si chiar pentru 20 de treceri.

Principalul avantaj consta in faptul ca serviciul disponibil pe Taxadepod.ro poate fi accesat non-stop, iar cu un card cadou multibrand beneficiarul economiseste timp si nu mai este nevoit sa stea la cozi.

CE REPREZINTA TAXA DE POD FETESTI CERNAVODA?

Taxa de pod Fetesti Cernavoda, numita si peaj, reprezinta suma pe care trebuie sa o plateasca orice sofer care doreste sa traverseze podul Fetesti Cernavoda peste Dunare, pe Autostrada A2 (Autostrada Soarelui).

CAT COSTA TAXA DE POD FETESTI CERNAVODA?

Tariful pentru taxa de pod Fetesti Cernavoda se stabileste in functie de tipul autovehiculului si de numarul de treceri (1, 2 sau 20). Tarifele de trecere sunt stabilite in Lei, includ TVA si se achita de catre utilizatorii romani in Lei si de catre utilizatorii straini in Lei sau valute convertibile.

Transformare CardCadou.Online se face exclusiv in mediul online pe website-ul companiei TAXADEPOD.RO .