Parteneri
Despre roviniete.ro

Site-ul www.roviniete.ro a fost gandit ca un instrument simplu si eficient de informare asupra tarifelor de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania - asa numita rovinieta.

Prin intermediul site-ului Roviniete.ro iti poti calcula si cumpara rovinieta pentru a circula pe drumurile nationale din Romania. Acest instrument este foarte usor de folosit si ofera posibilitatea beneficiarilor sa economiseasca timp, ceea ce simplifica drumul catre orice destinatie. Odata cu selectarea tipului de automobil si inscrierea datelor de activare a taxei de rovinieta, posesorul unui card cadou multibrand poate face plata online, iar rovinieta ii este trimisa gratuit pe e-mail.


Politica Magazinului

SCALA ASSISTANCE a intrat pe piata de profil in anul 2007, aducand - in premiera - in Romania conceptul de vanzare online a rovinietelor. Compania beneficiaza de o prezenta multinationala, investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vanzari, retail si corporate, si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile consumatorilor sai. Actualmente, compania SCALA ASSISTANCE detine cateva zeci de mii de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor si o prezenta multinationala in Romania, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova.

Activitatea de distributie de roviniete a companiei noastre este autorizata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.).

SCALA ASSISTANCE este singura compania din Romania ce are ca principal obiect de activitate emiterea si distribuitia de roviniete pentru utilizarea retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania.

Transformare CardCadou.Online se face exclusiv in mediul online pe website-ul companiei ROVINIETE.RO .