Parteneri
Despre RE-incarcare.ro

Cea mai ieftina si rapida metoda de reincarcare a creditului pe telefonul mobil.

Cumpara un card cadou pentru cei dragi pe care sa il foloseasca pentru reincarcarea cartelei Prepay, indiferent de retea. Creditul telefonului este actualizat instant si, cu siguranta, destinatarul cardului te va suna sa iti multumeasca.

Re-incarcare.ro ofera un serviciu de reincarcare electronica instant, eficient si sigur, care usureaza demersul de accesare si plata. Sunt eliminati pasii inutili in scopul eficientizarii metodei de reincarcare a creditului telefonului dvs., indiferent de retea (Vodafone, Orange sau Telekom, fost Cosmote), tocmai ca totul sa decurga rapid si fluent, iar dumneavoastra sa aveti o experienta pozitiva pe website-ul partenerului nostru.

Principiile de baza ale RE-incarcare.ro sunt axate pe realizarea de servicii de calitate la nivelul celor mai mici detalii, pe raspuns imediat si eficient la cerintele clientului.

Cardul cadou multibrand poate fi folosit de orice persoana, indiferent de categoria de varsta, pentru reincarcarea uneia sau mai multor cartele Prepay.


Politica Magazinului

Toate comenzile efectuate prin www.re-incarcare.ro se supun contractului oficial legal de distribuire de reincarcare credit telefonie mobila pe care Scala WEB S.R.L. il detine. Efectuarea oricarui tip de comanda implica acordul implicit si explicit al utilizatorului cu termenii contractului de distributie si se certifica prin semnatura electronica (conform prevederilor Legii nr. 455/2001). Se accepta si cumparatori din alte tari si/sau livrarea catre alte tari. Tarifele creditului de telefonie mobila includ T.V.A. si livrare gratuita prin email! Nu se percep taxe suplimentare! Informatiile furnizate de catre Utilizatori vor fi stocate de catre SCALA WEB SRL in format electronic si nu vor fi furnizate catre nicio alta terta parte, decat cele implicate in mod direct de furnizarea serviciilor specifice site-ului www.re-incarcare.ro.

Transformare CardCadou.Online este posibila exclusiv in mediul online pe website-ul companiei RE-INCARCARE.RO .