Parteneri
Despre Papetarie.ro

Papetarie.ro este un magazin de papetarie online, lansat in 2010, care iti ofera papetarie de calitate de la cei mai buni producatori europeni - Schneider Schreibgeräte din Germania, Rexel din Anglia, CEP Office Product si Clairefontaine-Rhodia din Franta, Metsa Group din Finlanda, Sogaro din Italia si multi altii. Produsele Papetarie.ro sunt tot ce ai nevoie pentru biroul tau, de la mici articole de papetarie, la instrumente de scris, produse de arhivare si organizarea documentelor, afisare si pana la masini de birou si servicii de personalizare.

Parte a grupului de companii AUSTRAL, cu o experienta in domeniu de peste 25 de ani, llider de piata in distributia de papetarie in Romania.

Papetarie.ro este divizia Austral ce se adreseaza segmentului persoanelor fizice si firmelor mici si mijlocii.

La Papetarie.ro nu gasesti doar produse de papetarie, ci si oameni bine pregatiti, care cunosc foarte bine produsele si sunt gata oricand sa iti raspunda telefonic sau pe email la orice intrebari, sa te consilieze cu privire la caracteristici, sa iti recomande solutii si produse complementare sau sa te sfatuiasca atunci cand nu esti hotarat, pentru a face alegerea cea mai buna.


Politica Magazinului

Pentru ca vrem ca tu sa poti comanda toate produsele pe care le vezi pe site fara sa ai grija stocurilor, echipa Papetarie.ro verifica saptamanal stocurile si se asigura ca pe site sunt numai produse care sunt in stoc. Astfel, exista un risc minim ca tu sa comanzi ceva ce nu avem pe stoc.

Transformare CardCadou.Online se face exclusiv in mediul online pe website-ul companiei Papetarie.ro .