Parteneri
Despre quickmobile.ro

Quickmobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine de pe piata de electronice din Romania unde pasionatii de tehnologie pot gasi o gama foarte variata de produse.


Politica Magazinului

Quickmobile este o companie 100% romaneasca specializata in comertul online cu gadgeturi si produse electronice de ultima generatie.

Principalul avantaj al unui card cadou multibrand este ca acesta poate fi folosit atat in magazinele online, cat si in magazinele fizice ale Quickmobile. In plus, beneficiarul unui card cadou multibrand isi poate cumpara exact cadoul pe care si-l doreste cu adevarat din urmatoarea gama de produse:

* Telefoane si accesorii - De la telefoane mobile si huse sau folii de protectie, pana la carduri de memorie, suporturi de telefoane, solutii de curatare si multe alte accesorii;

* Laptopuri - De la laptopuri Microsoft, pana la MacBook Apple profesionale si accesorii (mouse, tastatura, genti laptop, stick-uri de memorie etc);

* Accesorii smart - Bratari Fitness, ceasuri smart si alte accesorii;

* Electronice audio si video - De la boxe portabile pana la mediaplayere TV, accesorii audio si foto, camere de supraveghere, casti audio etc;

* Produse de tip Smart Home - De la becuri, prize si intrerupatoare inteligente pana la o multime de electrocasnice smart;

* Produse de tip Smart Health - O gama variata de produse de ingrijire personala si monitorizare a sanatatii;

* Alte Gadget-uri - De la ochelari VR si drone pana la roboti.

Daruieste celor dragi un card cadou multibrand si ofera-le posibilitatea de a-si cumpara telefonul, tableta, gadget-ul sau accesoriile preferate, atat din magazinul online Quickmobile.ro cat si din cadrul retelei de magazine a acestui brand.

Produsele Quickmobile pot fi achizitionate atat prin intermediul magazinului online, cat si direct din reteaua nationala de magazine, cu prezenta in Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Iasi, Suceava, Sighetu Marmatiei, Constanta si Timisoara.

Quickmobile actioneaza atat ca retailer, cat si ca distribuitor oficial pentru magazine online din Romania ta in comertul cu telefoane mobile, tablete, gadgeturi si accesorii. Anul 2011 marcheaza deschiderea primului magazin Quickmobile în Bucuresti, in Afi Palace Cotroceni, inaugurarea unitatilor din Timisoara si Iasi, precum si dublarea business-ului companiei, cifra de afaceri depasind 17,6 milioane de euro la finalul anului.

In 2012, Quickmobile a depasit pragul de 1 milion de clienti si a continuat extinderea retelei de magazine intr-o continua expansiune care continua si astazi.

Transformare CardCadou.Online in mediul online pe website-ul companiei QuickMobile si in mediul offline in cadrul retelei de magazine QuickMobile.