Intrebari si raspunsuri


Am pregatit o serie de raspunsuri pentru intrebarile pe care atat cumparatorul cat si utilizatorul final le pot avea atunci cand interactioneaza cu cardul nostru cadou.
Cum poate fi cumparat CardCadou.ro?

In mediul online, CardCadou.ro se poate achitiona din magazinul web dedicat www.cardcadou.ro completand formularul online. Se va completa numele celui sau celor care daruiesc, dupa care se poate introduce un mesaj personalizat pentru destinatarul cadoului, precum si alegerea valorii cardului cadou. Valoarea CardCadou.ro poate fi de 100, 150 sau 250 lei.
Fii generos :) 
Poti cumpara mai multe carduri, combinandu-le in functie de valoarea pe care doresti sa o daruiesti. La urmatorul pas trebuie sa alegi metoda de plata preferata: card online, internet banking de la BT sau BCR, card de rate Avantaj, StarBT, Card AlphaBank sau BRD Finance ori prin sistem ramburs. Mai departe va trebui sa completezi datele platitorului - persoana fizica sau juridica - si adresa de livrare. Adresa de livrare a cardului cadou poate fi adresa ta personala sau orice alta adresa dorita de tine, pe teritoriul Romaniei. Dupa finalizarea comenzii vei primi un e-mail cu sumarul acesteia. Pana la livrarea efectiva, vei fi instiintat la fiecare pas din parcursul acesteia.
In mediul offline CardCadou.ro poate fi cumparat din magazinele si reprezentantele partenerilor nostri din intreaga tara.

Care sunt valorile CardCadou.ro?

Valoarea CardCadou.ro ce poate fi achitionata in mediul online este de 100, 150 sau 250 de lei. CardCadou.ro aflat la vanzare in mediul offline prin intermediul magazinelor si reprezentantelor partenerilor nostri din intreaga tara are valoarea unica de 100 lei.

Cine poate cumpara CardCadou.ro?

CardCadou.ro poate fi cumparat de orice persoana fizica sau juridica. In mediul online, pe website-ul www.CardCadou.ro exista formulare specifice fiecarui tip de cumparator. Persoanele fizice pot achizitiona CardCadou.ro pentru a-l face cadou unei persoane dragi.

Pot cumpara mai multe CardCadou.ro?

Da, pot fi achizitionate mai multe CardCadou.ro simultan, combinandu-le in functie de valoarea totala dorita.

In cat timp ajunge la mine sau la destinatar? Cum se livreaza?

CardCadou.ro se trimite catre adresa indicata cu un curier postal printr-o trimitere asigurata la valoarea CardCadou.ro. Trimiterile postale ajung la adresa indicata intru-un interval de 24 pana la 72 de ore. Pentru comenzile plasate si confirmate pana la ora 15 a zilei curente, trimiterile postale se predau curierului in aceeasi zi, cu exceptia zilelor declarate legal nelucratoare. Pentru comenzile plasate si confirmate dupa ora 15, trimiterile postale se predau curierului in ziua imediat urmatoare, exceptie facand zilele declarate legal nelucratoare.

Am primit un CardCadou.ro! Acum ce fac?

Bucura-te :) Tocmai ai primit cel mai frumos cadou la care te puteai gandi. Stii de ce? Pentru ca vei putea sa-ti cumperi chiar orice iti doresti!

Cum se utilizeaza CardCadou.ro?

Posesorul unui CardCadou.ro poate transforma valoarea acestuia in mediul online sau in cel offline.
In mediul offline, dupa selectarea produselor/serviciilor dorite din magazinele fizice ale partenerilor nostri, posesorul CardCadou.ro prezinta personalului magazinului CardCadou.ro.
Reprezentantul magazinului offline scade din valoarea totala a costului de cumparaturi contravaloarea CardCadou.ro. Restul de plata ramas se poate achita prin metodele acceptate de magazinul respectiv: cash, card etc. In cazul transformarii CardCadou.ro in cadrul magazinelor fizice, zona razuibila de pe spatele CardCadou.ro trebuie sa fie intacta, nerazuita. In cazul in care zona razuibila este alterata, magazinul fizic trebuie sa refuze incasarea acestuia.
Nu se acorda rest la achizitiile cu CardCadou.ro. Valoarea CardCadou.ro nu poate fi transferata sau rascumparata. Fiecare CardCadou.ro are o valoare unica si are inscris un cod unic de bare, care va fi citit la momentul platii utilizand CardCadou.ro in cauza. Nu se pot furniza detalii despre tranzactiile care au fost facute cu respectivul CardCadou.ro.
In mediul online – in cadrul magazinelor online ale partenerilor nostri. Posesorul unui CardCadou.ro trebuie sa razuiasca zona codului secret protejata de un strat de vopsea protectoare. Codul secret impreuna cu PIN-ul imprimat pe CardCadou. Online se vor introduce in zona special destinata voucherelor/cardurilor cadou de pe website-urile partenerilor nostri. Utilizarea codului secret va duce la invalidarea utilizarii CardCadou.ro in mediul offline, respectiv in magazinele fizice ale partenerilor nostri.

Unde poate fi utilizat CardCadou.ro?

CardCadou.ro poate fi utilizat atat in mediul online cat si in mediul offline de pe intreg teritoriul Romaniei. Lista de magazine si branduri acceptante poate fi consultata on-line, la adresa https://www.cardcadou.ro. CardCadou.ro este valabil doar pe teritoriul Romaniei.

Care este valabilitatea unui CardCadou.ro?

CardCadou.ro este valabil 12 luni de la data achizitiei. Data de expirare a cardului cadou este inscriptionata la loc vizibil chiar pe CardCadou.ro. Dupa expirarea perioadei de valabilitate, valoarea CardCadou.ro este pierduta. Posesorul CardCadou.ro are intreaga responsabilitate in legatura cu expirarea perioadei de valabilitate, nefiind indreptatit la nici un fel de despagubire din partea emitentului.

Am pierdut / mi-a fost furat CardCadou - ul meu! Ce e de facut?

CardCadou.ro in calitate de emitent nu isi asuma raspunderea si nu va inlocui CardCadou.ro in caz de furt, pierdere, ratacire sau deteriorare. In aceste situatii, valoarea CardCadou.ro se considera pierduta, nefiind posibila nici un fel de despagubire in legatura cu evenimentul care a condus la imposibilitatea de utilizare a CardCadou.ro de catre detinatorul acestuia. Emitentul CardCadou.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi CardCadou.ro; dreptul de a utiliza CardCadou.ro va fi recunoscut persoanei care il prezinta fizic in magazin. CardCadou.ro pierdut sau furat nu poate fi inlocuit. Pierderea sau furtul CardCadou.ro trebuie anuntata autoritatilor.

CardCadou.ro este transmisibil?

CardCadou.ro este un produs la purtator, nenominal. Chiar daca detine o zona personalizata este transmisibil prin simpla remitere de la o persoana la alta, responsabilitatea utilizarii acestuia revenindu-i exclusiv posesorului. CardCadou.ro este transmisibil, putand fi utilizat si de o alta persoana decat cea careia i s-a oferit de catre acumparatorul initial.

Ce fac daca nu-mi mai place produsul cumparat cu CardCadou.ro sau m-am razgandit?

Produsele si serviciile achitate partial sau integral prin utilizarea CardCadou.ro se pot schimba sau modifica numai cu acordul si in functie de politica proprie fiecarui magazin sau brand acceptant. Va rugam sa consultati termenii si conditiile de utilizare proprii fiecarui magazin sau brand acceptant al CardCadou.ro.

Falsificarea CardCadou.ro este pedepsita?

Emitentul CardCadou.ro isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Termenii si conditiile de utilizare a CardCadou.ro, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica ori perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe. Falsificarea acestor titluri de valoare se pedepseste conform legii prevazuta de Codul Penal.

Nu sunt in tara, pot cumpara un card cadou de pe CardCadou.ro?

Sigur ca da! Acceptam plata cu card bancar online, insa livrarea cardului cadou in format fizic se face doar pe teritoriul Romaniei. De asemenea, cardurile cadou pot fi folosite doar in magazinele din Romania. Cardurile cadou nu se pot transforma in magazinele din afara Romaniei chiar daca in tara respectiva exista brandul aferent magazinului selectat.

Intampini probleme cu un CardCadou.ro sau cu revendicarea acestuia?

Ne pare rau sa auzim ca intampini probleme la validarea codului secret de siguranta. Toate cardurile cadou cumparate de pe website-ul nostru sunt garantate ca produse active si functionale.
Pentru orice intrebare sau problema cu privire la cumpararea, revendicarea sau utilizarea unui card cadou completeaza formularul din pagina de Contact a website-ului si vom intra in legatura cu tine in cel mai scurt timp posibil. Pentru o solutionare cat mai rapida a solicitarii tale, nu uita sa  ne furnizezi cat mai multe detalii posibile.

Cum pot face returul unei comenzi?

Din momentul plasarii respectiv al primirii unei comenzi, nu este acceptat returul acesteia. Te rugam sa consulti pagina de Termeni si conditii din website. Produsul se livreaza conform conditiilor in care a fost comandat. In cazul in care produsul difera de comanda plasata, te rugam sa ne contactezi folosind fornularul din pagina de Contact a website-ului.

Care este programul cu publicul?

Programul nostru cu publicul este de Luni pana Vineri in intervalul orar 9 - 17, cu exceptia zilelor libere legal.