Idei de cadouri


Business-ul CardCadou nu ar fi existat fara partenerii si clientii nostri multumiti

Un business de incredere si de lunga durata nu se poate construi altfel decat prin parteneriate trainice si fidelizarea clientilor. Noi, la CardCadou, stim bine acest lucru, motiv pentru care lucram activ la ambele capitole, incercand sa ne depasim in fiecare zi limitele si performantele. Totusi, intrucat stim proverbul cu lauda de sine, o sa ii lasam in continuare sa vorbeasca pe unii dintre clientii si partenerii nostri, fara de care nu am fi reusit sa aducem brandul CardCadou unde este el astazi.

Cardul cadou m-a salvat in ultimul moment. Chiar nu mai stiam ce dar sa ii iau celui mai bun prieten al meu In felul acesta, isi va putea achizitiona tot ce vrea el, o racheta de tenis, o husa de telefon sau orice altceva, ne-a transmis Ionut H. din Bacau. Aceeasi experienta pozitiva a trait-o si Mirabela D. din Bucuresti. De ziua mamei, am mereu aceeasi problema ce sa ii cumpar Cu un buchet de flori nu se face primavara, de aceea anul acesta ideea mea a fost sa ii iau un card cadou. Va multumesc Mama a fost extrem de incantata si si-a cumparat tot ce si-a dorit de la raionul de menaj. Sincer, nu m-as fi gandit la asa ceva, scrie clienta noastra fericita.

De altfel, marele avantaj al unui card cadou este acela ca poate fi oferit practic oricui, de la copii la bunici si de la persoana iubita la colegii de munca. Colegul nostru a fost atat de fericit, incat am hotarat cu totii ca, de acum incolo, cardul cadou va fi nelipsit de la toate aniversarile din firma, spune Florin D. din Cluj. De Sfantul Stefan, am fost un tata modern si cool. Fiul meu stia deja de cardurile cadou de la alte magazine, asa ca si-a ales din magazin jucariile preferate. Si mi-a facut si mie ziua mai buna cu zambetul lui, ne-a transmis Cezar M. din Timisoara.

Nu numai clientii nostri sunt multumiti, ci si partenerii. Asocierea cu Card Cadou face parte din strategia noastra de a oferi owner-ilor de business-uri online solutii complete si eficiente. Scopul nostru e sa simplificam procesul de deschidere a unui nou funnel de vanzari in online si de a pune la dispozitia clientilor toate instrumentele necesare pentru succes in eCommerce. Plata prin card cadou este in plina expansiune, iar ea poate fi utilizata atat pentru cumparaturile online, cat si pentru cele din magazinele fizice, spune Radu Vilceanu, CEO & Founder ContentSpeed.

De aceeasi parere este si Tudor Tiboc, CEO QuickMobile. Contributia pe care CardCadou a avut-o la vanzarile realizate de compania noastra este una consistenta. Acest parteneriat ma bucura si personal sper la dezvoltarea continua a produselor oferite, spune acesta. In mod oarecum neasteptat, clientii nostri chiar s-au bucurat de noua metoda de plata partiala a unei taxe. Sa platesti o taxa cu un cadou este ceva deosebit, dar foarte util, conchide Dan Alexandru Cobeanu, Managing Partner roviniete.ro.