Ce spun partenerii despre noi?


Nu vrem sa ne evaluam singuri de aceea avem nevoie de opinia partenerilor nostri ca etalon de bune practici comerciale pentru serviciile prestate.


CardCadou.Online
Radu Vilceanu - CEO & Founder ContentSpeed
Parteneriatul face parte din strategia ContentSpeed de a oferi posesorilor de magazine online o solutie completa si eficienta. Misiunea noastra e sa simplificam procesul de deschidere al unui nou canal de vanzare in online si sa punem la dispozitie toate instrumentele necesare pentru succes in eCommerce. Plata prin Carduri Cadou este una in plina expansiune. Iar faptul ca poate fi utilizata atat pentru cumparaturile online, cat si pentru cele din magazinele fizice o face cu adevarat OmniChannel
Vanzari in crestere
Tudor Tiboc - CEO QuickMobile
Contributia CardCadou.Online la vanzarile realizate de compania noastra este una consistenta. Ma bucur de parteneriatul nostru si sper la o dezvoltare continua a produselor oferite.
Clientii nostri sunt incantati
Maria Ciceu - Operational Manger
Folosirea unui card cadou la plata unei reincarcari a telefonului mobil este un mare plus pentru clientii nostri. Cei mai multi dintre clienti sunt tineri, dinamici si foarte prietenosi cu noile tehnologii, de aceea ideea unei astfel de plati a prins in randul lor.
Un canal nou de vanzari
Dan Alexandru Cobeanu - Managing Partner
In mod neasteptat clientii nostri s-au bucurat de noua metoda de plata partiala a unei taxe. Sa platesti o taxa cu un cadou - iata ceva deosebit si foarte util.
Ceva cu adevarat eficient
Dan Ciceu - Managing Partner
O noua metoda de plata, chiar si partiala, nu poate duce decat la o crestere generala a vanzarilor. Programul CardCadou este nimic altceva decat un succes.