Ce spun clientii despre noi?


Suntem perfectibili si astfel avem nevoie gandurile voastre. Trimiteti-ne sugestiile in formularul paginii de contact. Ne ajutati astfel sa fim mai buni in tot ceea ce facem.
Cadou pentru copilul meu
Cezar Marinescu - Timisoara
De Sfantul Stefan m-am hotarat sa fiu un tata modern si cool. Din fericire pustiul meu era familiarizat deja cu cardurile cadou de la alte magazine. A fost foarte multumit si mi-a luminat si mie ziua cu zambetul lui fericit. Stiu cat de mult si-a dorit sa-si aleaga singur din magazin jucariile preferate.
O aniversare de neuitat
Florin Densuseanu - Cluj Napoca
Cand colegul nostru a primit din partea colegilor de birou un CardCadou.Online m-am emotionat. A fost atat de fericit incat toti ceilalti colegi au hotarat ca acesta va fi de acum cadoul nelipsit la toate aniversarile viitoare din firma.
Perfect pentru mine
Ionut Huma - Bacau
M-a salvat in ultima clipa. Chiar nu mai stiam ce sa aleg pentru cel mai bun prieten al meu. In felul acesta o sa-i cumpere el chiar tot ce-si doreste. O husa de telefon, o racheta de tenis ... Ce-o vrea el
O mama fericita
Mirabela Darie - Bucuresti
De ziua ei, aveam intotdeauna aceeasi problema. Ce sa-i cumpar? Cum cu un buchet de flori nu se face primavara iar cardul cadou a fost inspiratia mea anul acesta. Multumesc CardCadou Mama a fost extrem de incantata pentru ca si-a cumparat tot ce si-a dorit de la raionul de menaj. Sincer, nu m-as fi gandit ...
O bucurie asigurata
Adrian Iacob - Bucuresti
Socrul meu a implinit astazi 60 de ani, cea mai frumoasa varsta ca bunic. Are de toate - casa, masina, sanatate, dar mai ales multi nepoti ... Ce sa-i cumpar de ziua lui - o undita pentru pescuit, un radio portabil nou? Grea intrebare. Mai bine-l las sa aleaga singur, nu-i asa?