Ce este un card cadou multibrand



Fericirea este bucuria pe care o impartim cu ceilalti

Dorinta noastra de a-i surprinde pe cei dragi este una dintre cele mai admirabile inzestrari ale naturii umane. Deseori ne straduim sa gasim cadoul potrivit pentru acestia si vrem sa valorificam prezenta lor in viata noastra.

Cu ocazia zilelor de nastere si onomastice sau in cazul anumitor evenimente importante, precum: inscrierea la facultate, obtinerea carnetului de sofer, promovarea la locul de munca etc., cautam sa oferim cadouri oamenilor cu care ne dorim sa pastram o legatura de prietenie, de iubire sau familiala. Si tuturor ne place sa primim, dar si sa oferim cadouri.

Ce este un card cadou?

Un card cadou este modalitatea perfecta prin care poti oferi flexibilitate si libertate destinatarului de a-si cumpara ceea ce isi doreste. Cardul cadou multibrand este un instrument de plata de tip prepaid care poate fi utilizat in cadrul mai multor magazine fizice sau online pentru a plati pentru o varietate de produse, de la haine si accesorii, gadget-uri, produse electronice, pana la servicii de turism si spa sau relaxare.

Un card cadou multibrand este o alegere exceptionala atat pentru tine, cat si pentru destinatar. De ce sa oferi bani sau alte obiecte in dar, cand poti darui persoanei dragi libertatea sa isi aleaga ce isi doreste?

Card multibrand - O optiune simpla si convenabila pentru a cumpara cadoul potrivit

Comandand online un card cadou multibrand economisesti timp pretios. In plus, nu trebuie sa te mai stresezi sa gasesti idei de cadou, pentru ca cel care primeste cardul cadou isi poate cumpara ce isi doreste. Cardul cadou multibrand are valori prestabilite de 100, 150 sau 250 de Lei si poate fi folosit la oricare dintre magazinele noastre partenere. Totodata, pe card putem scrie un mesaj personalizat de tine.

Cum se face plata?

Poti cumpara un card cadou, prin urmatoarele metode de plata:
  • Ramburs
  • Card Bancar
  • Internet Banking
  • Carduri de rate (Card Avantaj, StarBT, Card Alpha Bank, BRD Finance)
Acum poti darui un cadou de oriunde!

Daca nu stii ce cadou sa cumperi pentru cei dragi, un card cadou iti ofera posibilitatea sa le oferi mai mult decat un simplu "La multi ani".

Poti cumpara un card cadou fie din tara, fie din strainatate. Iar livrarea se face exclusiv la orice destinatie de pe teritoriul Romaniei.

Conditii de livrare

Odata cumparat, cardul cadou este livrat prin curier postal intr-un interval de 24 - 72 de ore, in functie de adresa destinatarului.