Cardul cadou - Mai mult decat o simpla felicitareUn card cadou este o metoda simpla si eficienta pentru a-i oferi cuiva drag cadoul ideal. Il poti comanda online, indiferent de orasul sau localitatea in care te afli, iar livrarea se poate face la orice destinatie din Romania.

Pe cardul cadou poate fi inserat un mesaj personalizat si, in functie de valoarea de achizitie, acestea pot fi utilizate in shop-urile online si magazinele fizice din portofoliul brand-urilor partenere CardCadou.ro.

Daca alegi sa cumperi un card de 100, 150 sau 250 de Lei nu ai cum sa gresesti in privinta cadoului si poti cumpara mai multe!

Principalele avantaje de care beneficiezi sunt:

  • Garantia ca destinatarul cardului va primi cadoul dorit, deoarece poate folosi cardul pentru a-si alege orice produs sau serviciu oferit de magazinele partenere Cardcadou.ro
  • Costurile de livrare a cardului sunt mult mai mici in comparatie cu costurile de livrare ale unui pachet cadou
  • Scapi de aglomeratia din magazine, pentru ca nu trebuie sa te mai deplasezi pentru a cumpara un cadou
  • Poti transmite o urare scrisa destinatarului, deoarece cardul cadou poate fi personalizat cu un mesaj. Pentru un plus de mister, poti semna cardul cadou cu “Expeditor Anonim”
  • Expediere rapida, chiar in aceeasi zi, in cazul in care comanda este realizata pana in ora 15:00. Comenzile plasate dupa ora 15:00 sunt predate curierului chiar a doua zi. Timpul de livrare, in functie de destinatie, poate varia intre 24 si 72 de ore
  • Economisesti timp. Poti comanda rapid de pe site un card cadou, chiar din confortul propriei locuinte
  • Scapi de stresul de a gasi un cadou potrivit. Nu trebuie sa te mai gandesti la ce i-ar placea sau trebui persoanei pe care vrei sa o surprinzi, pentru ca folosind cardul cadou isi poate alege cadoul pe care si-l doreste
Cu un singur card, oferi mai multe cadouri

Cu o singura comanda, oferi destinatarului cardul cu care isi poate cumpara un singur cadou sau chiar mai multe de la magazinele partenere specializate din industria fashion, electronice, tehnologie si frumusete. Acest card cadou este transmisibil ceea ce inseamna ca poate fi utilizat chiar si de catre o alta persoana decat destinatarul initial.

Comanda un card cadou in functie de valoarea dorita si ofera un cadou unic prietenilor sau familiei tale. In cazul in care cardul este cumparat online asigura-te ca ai primit mail-ul de confirmare a comenzii, iar consultantii nostri iti vor confirma momentul in care cardul este oferit destinatarului.